BIBIGO KIMCHI & PORK DUMPLING MANDU 525gr
004165
222 Ημέρες
Περιγραφή
Κατεψυγμένα Ντάμπλινγκ με γέμιση Χοιρινού και Kimchi.
ΤΗΓΑΝΙΤΑ: Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε 3 κ.γλ. φυτικό λάδι, ζεσταίνετε το σκεύος σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία και προσθέτετε τα gyoza, αφήνοντας επαρκή χώρο μεταξύ τους. Ψήνετε για 8 λεπτά, γυρίζοντας τα gyoza κάθε 2-3 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν. ΑΤΜΙΣΤΑ: Σε ένα steamer προσθέτετε αρκετό νερό και το αφήνετε να βράσει. Μόλις βράσει, προσθέτετε τα gyoza πάνω στην ειδική βάση του steamer και ατμίζετε για 8 λεπτά. ΣΟΥΠΑ: Προσθέσετε τα gyoza σε οποιαδήποτε σούπα ή ζωμό και βράστε για 6 λεπτά για μια λαχταριστή σούπα με Mandu.
Χοιρινό κρέας και λίπος 23,6%, Κίμτσι 20% {αλατισμένο Kινέζικο λάχανο, ραπανάκι, σάλτσα από ζύμωση [ζυμούμενη σάλτσα αντσούγιας(αντσούγια , αλάτι, νερό), ζωμός φυκιών (νερό, γλυκαντικό (σορβιτόλη), εκχύλισμα φυκιών, φρουκτόζη, ενισχυτικό γεύσης E621)), σάλτσα σίζονιγκ (νερό, γλυκαντικό (σορβιτόλη), εκχύλισμα γαρίδας, πυκνωτικό μέσο Ε415, εκχύλισμα μαγιάς, ενισχυτικό γεύσης Ε621)], κόκκινη πιπεριά σε σκόνη, σκόρδο, πυκνωτικό μέσο Ε415, κρεμμύδι, πράσο, πράσινο κρεμμύδι, καλλιέργεια εκκίνησης (υδρολυμένη πρωτεΐνη σόγιας), τζίντζερ, αλάτι}, αλεύρι σίτου, λαχανικά 16% (λάχανο, κρεμμυδάκια, κρεμμύδι, σκόρδο), νερό, τόφου (σόγια, νερό, σκληρυντικό μέσο Ε511), επεξεργασμένη πρωτεΐνης σόγιας, άμυλο ταπιόκας, ασπράδι αυγών σε σκόνη (ασπράδι αυγού, ρυθμιστής οξύτητας Ε330, εκχύλισμα μαγιάς, σάλτσα στρειδιών (ζάχαρη, αλάτι, τροποποιημένο άμυλο αραβοσίτου, εκχύλισμα στρειδιών, χρωστική (150c)), κόκκινη πιπεριά σε σκόνη, αλάτι, ίνες αρακά, γλουτένη σίτου, σησαμέλαιο, ζωμός μοσχαρίσιου κρέατος, ζάχαρη, αρωματική ουσία, κραμβέλαιο, μπαχαρικά. Μπορεί να περιέχει ίχνη από γάλα, σινάπι.
Λαχανικά,Ρύζι
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Διατροφικα ανα 100