
Bao with Torpedo Shrimp & Mayo Sriracha
Χρόνος ετοιμασίας: 20' 
- Κουζίνα: Διεθνή
- Γεύση: Πικάντικη
- Εποχή: Για κάθε στιγμή
- Βαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη
Περιγραφή
Απολαυστικά bao buns ατμού με τραγανή torpedo shrimp και sriracha mayo.
Tips
Εναλλακτικά δοκιμάστε με wasabi mayo και wakame salad.
Υλικά
44 τμχ Cardinal Hirata Buns Αγόρασε στο wokshop
500500 ml Ηλιέλαιο
66 κ.σ. Flying Goose Sriracha Mayo Αγόρασε στο wokshop
44 τμχ Aizakku Shrimp Torpedo Αγόρασε στο wokshop
11 τμχ Αγγούρι κομμένο σε λεπτές ροδέλες
Εκτέλεση
1. Ζεστάνετε ηλιέλαιο μέσα σε ένα wok σε μέτρια θερμοκρασία και τηγανίστε τις γαρίδες λίγα λεπτά μέχρι να ψηθούν και να αποκτήσουν χρυσαφένιο χρώμα. Αφαιρέστε με τρυπητή κουτάλα και στραγγίξτε τις γαρίδες σε απορροφητικό χαρτί.
2. Ατμίστε τα bao σε bamboo steamer και όταν είναι έτοιμα προσθέστε μέσα τις φέτες αγγουριού, μια γαρίδα και sriracha mayo.