
Sichuan Rice Stick Noodles & Pork Stir Fry
- Κουζίνα: Κινέζικη
- Γεύση: Αλμυρή, Καυτερή
- Εποχή: Ιδανική για κρύες μέρες
- Βαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη
Περιγραφή
Η συνταγή αυτή ξεχωρίζει για τις έντονες γεύσεις της κουζίνας του Σιτσουάν και είναι ιδανική για τους λάτρεις των καυτερών πιάτων. Λεπτά noodles από ρύζι και ζουμερά κομμάτια χοιρινού σε ένα stir fry με την χαρακτηριστική σάλτσα sichuan.
Tips
Αν η συνταγή σου θες να είναι vegan, μπορείς να αντικαταστήσεις τον χοιρινό κιμά με Cardinal Straw Mushrooms.
Υλικά
1,51,5 κ.σ. Cardinal Soy Sauce Dark, Naturally Fermented Αγόρασε στο wokshop
1,51,5 κ.σ. Cardinal Soy Sauce Light, Naturally Fermented Αγόρασε στο wokshop
11 τμχ Καρότο κομμένο σε λεπτές λωρίδες
22 κ.σ. Daily Wok oil Αγόρασε στο wokshop
44 τμχ Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
22 κ.σ. Lee Kum Kee Chili Garlic Sauce Αγόρασε στο wokshop
22 κ.σ. Aizakku Miso Soy Bean Paste Red (Aka Miso) Αγόρασε στο wokshop
180180 gr Χοιρινός κιμάς
120120 gr Rice Stick Noodles Cardinal 5mm Αγόρασε στο wokshop
11 πρέζα Αλάτι
1,51,5 κ.γλ. Cardinal Five Spice Powder Αγόρασε στο wokshop
Εκτέλεση
1. Προετοιμάστε τα noodles σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία.
2. Σε ένα σκεύος, ζεστάνετε το λάδι και σοτάρετε τον κιμά. Προσθέστε το καρότο και το φρέσκο κρεμμύδι.
3. Σε ένα μπολ, ανακατέψτε τις σάλτσες σόγιας, τη πάστα miso, τη σάλτσα chili garlic, το μείγμα μπαχαρικών και 1 κ.σ. νερό.
4. Προσθέστε τη σάλτσα στον κιμά και έπειτα τα noodles και σερβίρετε.