
Edamame Velvet Soup
- Κουζίνα: Ιαπωνική, Διεθνή
- Γεύση: Αλμυρή
- Εποχή: Για κάθε στιγμή, Ιδανική για κρύες μέρες
- Βαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη
Περιγραφή
Πράσινη, smooth και super θρεπτική! Μια βελουτέ σούπα από edamame, πλούσια σε πρωτεϊνη που αξίζει να δοκιμάσεις.
Υλικά
1010 gr Κρεμμύδι Φρέσκο
11 κ.σ. Cardinal Coconut Cream Αγόρασε στο wokshop
2020 gr Kρεμμύδι Ξερό
2525 gr Καρότο
11 πρέζα Πιπέρι
1010 gr Βούτυρο
11 πρέζα Αλάτι
150150 gr Edamame Kernels Unsalted Αγόρασε στο wokshop
Εκτέλεση
1. Καθαρίστε και κόψτε το καρότο και το ξερό κρεμμύδι σε μικρά κυβάκια.
2. Ψιλοκόψτε το φρέσκο κρεμμύδι.
3. Σε μία κατσαρόλα βάλτε το βούτυρο να λιώσει και προσθέστε τα edamame και τα λαχανικά.
4. Καλύψτε με νερό και σιγοβράστε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά, περίπου 15 λεπτά.
5. Προσθέστε την κρέμα καρύδας και αλατοπίπερο κατά προτίμηση και σιγοβράστε για άλλα 4 λεπτά.
6. Αλέστε στο μπλέντερ και αν είναι αρκετά πηχτή η σούπα αραιώστε με λίγο νερό.
7. Σερβίρετε.