
Kake Udon
- Κουζίνα: Ιαπωνική
- Γεύση: Αρωματική, Αλμυρή
- Εποχή: Για κάθε στιγμή, Ιδανική για κρύες μέρες
- Βαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη
Περιγραφή
Τα κλασικά ιαπωνικά udon noodles, σερβιρισμένα σε ζεστό ζωμό dashi, δημιουργούν μια απλή, αλλά ξεχωριστή πρόταση. Έτοιμο σε μόλις λίγα λεπτά, τόσο απλό και τόσο νόστιμο.
Υλικά
22 κ.σ. Aizakku Soy Sauce Japanese Style, Naturally Fermented Αγόρασε στο wokshop
11 κ.γλ. TRS Ginger Powder Αγόρασε στο wokshop
22 τμχ Cardinal Udon Noodle Fresh Αγόρασε στο wokshop
22 κ.γλ. Lee Kum Kee Sesame Oil Pure Αγόρασε στο wokshop
3030 gr Karyu Dashinomoto Bonito Powder Αγόρασε στο wokshop
11 τμχ Φρέσκο Ψιλοκομμένο Κρεμμύδι
500500 ml Νερό
22 κ.σ. Aizakku Cooking Sake Αγόρασε στο wokshop
22 κ.σ. Aizakku Mirin Hon Japanese Style Αγόρασε στο wokshop
Εκτέλεση
1. Βράστε τα Udon Noodles σύμφωνα με τις οδηγίες που θα βρείτε στη συσκευασία.
2. Σε μια κατσαρόλα βράστε όλα σας τα υλικά για 4 λεπτά.
3. Σερβίρετε σε βαθύ πιάτο με τα udon noodles να κολυμπάνε μέσα στο ζωμό και γαρνίρετε με φρέσκο κρεμμύδι.