EN GR
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 800-11-965-74
location
ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ
ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ
Σκούφου 2-4
Πλ. Συντάγματος, Αθήνα
10557

Δες το στο χάρτη
location
ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
Τατοϊου 73 & Χαρ. Τρικούπη
Κηφισιά
14564

Δες το στο χάρτη
location
ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
Λεωφ. Ποσειδώνος & Δούσμανη 5
Γλυφάδα
16675

Δες το στο χάρτη
location
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Δημητρίου Γούναρη 15
Πειραιάς
18531

Δες το στο χάρτη
location
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
Σεβαστουπόλεως 38
Αμπελόκηποι
11526

Δες το στο χάρτη
location
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ερμού 18
Θεσσαλονίκη
54624  

Δες το στο χάρτη
name of the recipy


Cheesecake with Miso Paste & Peanut Butter

Χρόνος ετοιμασίας: 20'

Περιγραφή

To κλασικό cheesecake σε μια αλλιώτικη εκδοχή. Αν αγαπάς το συνδυασμό γλυκού και αλμυρού, αυτή η συνταγή είναι για σένα. Συνδυάσαμε φυστικοβούτυρο και πάστα μίσο – δυο υλικά που πρωταγωνιστούν για την πλούσια γεύση τους στην ασιατική κουζίνα, και δημιουργήσαμε ένα cheesecake που θα θες να ξαναφτιάξεις. Σερβίρεται σε βάση από τραγανά μπισκότα.

Υλικά
Δημιουργία Συνταγής για

Υλικά

7575 gr Βούτυρο (λιωμένο)

11 κ.σ. Aizakku Mirin Hon Japanese Style Αγόρασε στο wokshop

175175 gr Mπισκότα σοκολάτα με γέμιση βανίλια

5050 gr Aizakku Miso Soy Bean Paste White Αγόρασε στο wokshop

100100 gr Ζάχαρη άχνη

11 κ.σ. Μέλι

250250 gr Τυρί κρέμα

11 πρέζα Βανίλια

175175 gr PCD Peanut Butter Αγόρασε στο wokshop

Εκτέλεση

1. Σε multi ή με το χέρι, σπάστε τα μπισκότα και ανακατέψτε τα με λιωμένο βούτυρο.

2. Απλώστε σε ταψί με πάτο που αποσπάται.

3. Ανακατέψτε το τυρί κρέμα, 50gr φυστικοβούτυρο, την άχνη ζάχαρη και τη βανίλια και απλώστε στη βάση από μπισκότα.

4. Σε κατσαρόλα και σε χαμηλή φωτιά, ζεστάνετε το υπόλοιπο φυστικοβούτυρο, την πάστα miso, το μέλι και το mirin μέχρι να γίνουν αραιά σε σύσταση και να μπορούν να απλωθούν εύκολα.

5. Απλώστε την τρίτη στρώση και τοποθετήστε σε ψυγείο για τουλάχιστον τέσσερις ώρες μέχρι να κρυώσει και να σφίξει το γλυκό.