
Coconut Ice Cream with Yuzu
Χρόνος ετοιμασίας: 10' 
- Κουζίνα: Διεθνής
- Γεύση: Αρωματική, Γλυκιά
- Εποχή: Ιδανική για ζεστές μέρες
- Special: Διεθνής
- Βαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη
Περιγραφή
Υλικά
11 πρεζα S&B Yuzu Powder 4,5gr
180180 ml Coconut Milk Condensed, Sweetened 210ml
11 πρέζα Αλάτι
1010 ml Yuzuya Yuzu Juice without Salt 720gr/720ml Αγόρασε στο wokshop
400400 ml Cardinal Coconut Milk 400gr/400ml Αγόρασε στο wokshop
Εκτέλεση
1. Σε μια κατσαρόλα προσθέστε το ζαχαρούχο γάλα καρύδας, το γάλα καρύδας, το αλάτι και τη σκόνη yuzu και βάλτε το μείγμα να ζεσταθεί ελαφρώς, ανακατεύοντας.
2. Όταν το μείγμα ζεσταθεί, αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέστε τον χυμό yuzu και ανακατέψτε.
3. Βάλτε το μείγμα σε φόρμες σιλικόνης (σχήματος και μεγέθους της αρεσκείας σας), περιμένετε να κρυώσουν και τοποθετήστε στην κατάψυξη.
4. Μόλις παγώσουν, ξεφορμάρετε, αφήστε σε θερμοκρασία δωματίου 3-5 λεπτά και απολαύστε.