HARUKA RICE 1000gr
014188
645 Ημέρες
Περιγραφή
Λευκό ρύζι για σούσι ποικιλίας Japonica. Καλλιεργείται στην Ιταλία από ιάπωνες ειδικούς και χάρη στην ελαφρώς λιγότερο κολλώδη φύση του διαχωρίζεται πιο εύκολα, καθιστώντας καλύτερο τον έλεγχο κατά την προετοιμασία του σούσι. Δοκιμάστε το επίσης για να συνοδεύσετε ιαπωνικά κάρυ, πιάτα με ψάρι στη σχάρα αλλά και οποιοδήποτε άλλο γεύμα.
Συνδυάστε 1 κούπα ρυζιού με 1,25 κούπες νερό σε μεσαία κατσαρόλα. Αφού φτάσει σε σημείο βρασμού, χαμηλώστε τη φωτιά, σιγοβράστε και σκεπάστε το για 20 λεπτά ή μέχρι να απορροφηθεί η υγρασία. Αφαιρέστε από τη φωτιά, αφήστε το σκεπασμένο για 10 λεπτά πριν το σερβίρετε.
Αφήστε το ρύζι να μουλιάσει σε νερό (κατά προτίμιση σε φιλτραρισμένο/εμφιαλωμένο νερό), για περίπου 1 ώρα για να πετύχετε πιο λαμπερό χρώμα στο ρύζι.
Αποθηκεύστε σε ξηρό, δροσερό μέρος. Μακριά από το ηλιακό φώς.
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Διατροφικα ανα 100