KIT BULGOGI RECIPE
4
1667 Ημέρες
Περιγραφή
Επιλέγοντας το συγκεκριμένο KIT βάζεις αυτόματα στο καλάθι σου τα βασικά υλικά της συνταγής:
SOY SAUCE PREMIUM TRADITIONAL 150ML/177GR DISPENSER AIZAKKU,
MIRIN FU JAPANESE STYLE 150ML/184,5GR AIZAKKU,
SESAME OIL PURE 207ML LKK,
MINCED GARLIC 100ML THAI HERITAGE,
GINGER MINCED 105G/100ML THAI HERITAGE,
SESAME SEEDS WHITE ROASTED 130GR AIZAKKU,
WOK OIL 500ML DAILY
Χρόνος Ετοιμασίας: 1,5 ωρες
Εκτέλεση: Έυκολο
Σε μια μπασίνα τοποθετείτε τη σάλτσα σογιας, τη ζάχαρη, το mirin, 1 κ.σ. sesame oil, το αχλάδι, το σκόρδο και το τζίντζερ. Ανακατεύετε καλά μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη και μαρινάρετε το κρέας για μια ώρα αποθηκεύοντας το στο ψυγείο. Σε ένα wok προσθέτετε wok oil, σε μέτρια προς δυνατή φωτία, στη συνέχεια προσθέστε το φιλέτο, σοτάρετε για δύο λεπτά και αφερέστε από το wok. Συνεχίστε σοτάρωντας καρότο και κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέστε το κρέας και σβήστε τη φωτιά. Στη συνέχεια προσθέστε το sesame oil, τα sesame seeds, φρέσκο κρεμμύδι και ανακατέψτε καλα. Σερβίρετε σε μπόλ.
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Διατροφικα ανα 100