AIZAKKU SOY SAUCE FOR SUSHI AND SASHIMI, JAPANESE STYLE, NATURALLY FERMETED 170gr/150ml
ΚΩΔ:
013501
013501
Κατά προτίμηση ανάλωση:
452 Ημέρες
452 Ημέρες
Περιγραφή
Σάλτσα σόγιας φυσικής ζύμωσης για sushi.
2,56€
Συνοδεύει το sushi, το sashimi, το nigiri και το maki ως dip. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στη μαγειρική, στα dressing και ως μαρινάρισμα για φιλέτα ψαριού.
Χρησιμοποιήστε την για dip.
Αποθηκεύστε σε δροσερό, ξηρό μέρος & αποφύγετε την έκθεση του προϊόντος στον ήλιο. Διατηρείται στο ψυγείο μετά το άνοιγμα.
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Διατροφικα ανα 100